Keresés:
Turizmus Tanszék

Kedves Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID-19 virus kialakult helyzete miatt csak emailes ügyintézésre van lehetőség , a személyes és telefonos ügyintézés bizonytalan ideig szünetel.

Az email címeket megtalálják a Turizmus Tanszék honlapján.


Megértésüket köszönjük, és mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Vigyázzanak magukra és egymásra!


A Turizmus Tanszék a turisztikai felsőoktatás zászlóshajója, több, mint négy évtizede szakemberek sorát bocsátja ki. A tradíció kötelez, amely mind a tanszék oktatási-nevelési célkitűzésében, mind a minôségi oktatás iránti elkötelezettségben megnyilvánul.

A tanszék célja olyan hallgatók képzése, akik meg tudnak felelni a turizmus multidiszciplináris jellegének és szerteágazó mindennapi gyakorlatának. Ez a kihívás a korszerû és sokoldalú tudás megalapozásának felelôsségét rója a Turizmus Intézeti Tanszék oktatóira.

Célunk olyan hallgatók képzése, akik birtokában vannak a kimeneti célokban meghatározott legkorszerűbb elméleti tudásnak, biztos módszertani ismereteknek és készségeknek, valamint olyan emberközpontú attitűddel rendelkeznek, amely feltétele az idegenforgalmi vállalkozások sikerének. E szakmai oktatási küldetés kimunkálása és megvalósítása az oktatási gyakorlatban a tanszék jól felkészült kollektívájának, az idegenforgalom és szállodaipar, valamint külföldi (angol, német, holland, ír, francia) partnerintézményeink vezető szakembereinek közös munkáján alapul. Ez garantálja, hogy hallgatóink szilárd, gyakorlatorientált szakmai ismeretek birtokában nemzetközi szinten is versenyképes munkaerőkké váljanak.

A turizmus és a hotel szakma nemzetközisége miatt nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy végzettjeink idegen nyelven, szaknyelven is jól kommunikáljanak és mind az utaztatás, mind a szállodaipar területén kis-, közepes- és nagyvállalatok alkalmazottjaként, felelős vezetőjeként sikereket érjenek el.

Elérhetőségek
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11. II.emelet 207.szoba
Telefon: 1/374-6202
Email: balazs.istvanne@uni-bge.hu; lukacs.edina@uni-bge.hu
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM