Keresés:
Események
«2020. február»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Dékáni dicséret az önkéntes munkában elöljáró hallgatóknak
2016.06.07
A 2015-16-os tanév bővelkedett gasztronómiai eseményekben, versenyekben, bemutatókban, ahol hallgatóink is jelen voltak versenyzőként és/vagy segítőként, és amelyekről korábban részletesen beszámoltunk.

A 2015-16-os tanév bővelkedett gasztronómiai eseményekben, versenyekben, bemutatókban, ahol hallgatóink is jelen voltak versenyzőként és/vagy segítőként, és amelyekről korábban részletesen beszámoltunk. Érdemes megemlíteni többek között a SkillsEurope verseny hazai válogatóját, a Chaine des Rotisseurs Baráti Asztaltársaság ifjúsági szakácsversenyét, vagy az Olivier Roellinger francia szakácsversenyt, de ne feledkezzünk el a legnagyobb eseményről, a Bocuse d’Or Budapesten megrendezett európai döntőjéről sem, mely az idei év legrangosabb gasztronómiai történése volt. Hallgatóink szép számmal vettek részt ezeken a versenyeken, idejüket, energiájukat nem kímélve, lelkesen dolgoztak, segítettek, ezzel öregbítve egyetemünk hírnevét. A több alkalommal, több rendezvényen is közreműködő, rendkívül aktív vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatók munkáját Karunk dékánja 2016. június 7-én egy-egy dékáni dicséretet jelentő oklevéllel köszönte meg. Ugyancsak dékáni dicséretben részesült a Bocuse d’Or verseny alatt a felszolgálásban közreműködő hallgatók felkészítését segítő kollégánk és egyben a kar közgazdász-tanár hallgatója Tóth Gábor, valamint az Oktató Kabinet vezetője, Dr. Sándor Dénes főiskolai docens, akinek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy hallgatóink mindig kiemelkedően szerepelnek a különböző versenyeken.



Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM