Keresés:
Események
«2020. február»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Különleges étel-ital tárgy végső zárórendezvény
2019.05.08

Egy 90-es években kitalált és nagyon közkedvelt tárgy zárórendezvénye zajlott le, 2019.05.08-án a tanétteremben. Lezárult egy korszak, és kifutott egy tárgy, a Különleges étel-ital ismeret, amit mindig is túljelentkezés jellemzett a turizmus-vendéglátás szakos hallgatók körében.

Az Oktató Kabinetben rendezett utolsó állófogadás menüsora a következő volt:

Wasabis saláta lazacforgáccsal

Kacsaraguleves lúdgége tésztával

Fokhagymás-sörös csülök, zelleres burgonyapürével és grill zöldségekkel

Vörösboros, vargányás marharagu, lilahagymás túrófánkkal

Firenzei narancsos-almás sütemény flambírozott meggyel

Kókuszos-ananászos kölespuding

 

Az ételek elkészítésében 12 fő jeleskedett Balog-Siposné Szőcze Anikó vezetésével. A felszolgálásról és koktélkeverésről dr. Kádas Lajos felügyelete alatt 20 hallgató gondoskodott.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM