Keresés:
Események
«2020. február»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Lezajlott Bocuse d'Or verseny második fordulója 2017
2017.12.04
December 3-án került sor a Bocuse d'Or verseny második fordulójára, ahol a felnőtt kategória versenyzői mérték össze tudásukat a selejtezőben.

A versenyen tíz kiváló séf mutatta meg, mire képes, közülük a nap végén a neves szakmai zsűri 6 résztvevőt juttatott tovább a február 8-i döntőbe.

A versenyen kilenc KVIK-es hallgató segédkezett a versenyzőknek, és reményeink szerint a februári döntőre még többen lesznek a csapatban. A hallgatók kiválóan érezték magukat, rengeteg közös fotó készült a Michelin csillagos séfjeinkkel, és azokkal a médiában szereplő séfekkel, akiket naponta láthatnak a képernyőn. Egész napi munkájuk során sugárzott a hallgatókról a lelkesedés, látszott, hogy óriási motiváció számukra az, hogy közöttük mozoghatnak, és együtt dolgozhatnak a szakma elismert képviselőivel. Az eseményen óriási volt a médiaérdeklődés, így hallgatóink vasárnap óta már számtalan, gasztronómiával foglalkozó médiában láthatták viszont magukat. A hallgatók minden dícséretet megérdemelnek, kivételes koncentrációval, hibátlanul dolgozták végig a 12 órás, két körös versenyt.

A versenyzőket segítő csapatban közreműködő KVIK-es hallgatók: Szabó Vivien, Somogyi Csaba, Vass Rózsa Johanna, Kecskés Kinga, Szabó Dorottya, Szenyán Klaudia, Ádám Orsolya, Géczy Karolina Hanna, Fazekas András. Felkészítőjük Tóth Gábor, a Vendéglátás Intézeti Tanszék oktatója.