Keresés:
Események
«2020. október»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Michelin Guide MasterClass szakmai nap
2018.03.25

2018. márciusában Budapest ad otthont a Michelin Guide díjátadó gálájának. Ennek nyitányaként március 25-én, vasárnap a Hold utcai piacon MasterClass szakmai napot rendezett a Magyar Turisztikai Ügynökség, ahol nemzetközi hírű Michelin-csillagos séfek főztek együtt magyar sztárséfekkel. A rendezvény zártkörű volt, csak a meghívott vendégek vehettek rajta rész. A szervezők úgy gondolták, a vendéglátást tanuló diákok, hallgatók részvétele a közös örömfőzésen jár a legnagyobb haszonnal, ezért 150 belépőt ajánlottak fel az ország minden részéből érkező, vendéglátást tanuló diákok számára. A tanulók és hallgatók látogatásának megszervezése Tóth Gábor feladata volt, aki a Budapesti Gazdasági Egyetem Vendéglátás Intézeti Tanszékének oktatója, egyben a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületének alelnöke.


                   


Az egyetem hallgatói 35 fővel képviselték az intézményt, és láthatóan jól érezték magukat, annál is inkább, mert a belépővel együtt egy étkezési kupon fogadta őket, amit tudtak ugyan előre, de az előre jelzett 2500 Ft-os értékű utalvány az érkezésükre 5000 Ft-ra növekedett, ami láthatóan örömmel töltötte el a fiatalokat. És ha mindez még nem lett volna elég, a Magyar Turisztikai Ügynökség egy nagyon komoly szakácskabáttal is kedveskedett minden tanulónak és oktatónak, amely mindenki számára óriási meglepetés volt, és biztos, hogy kincsként fogják majd őrizni, azokkal a közös sztárfotókkal együtt, amiket a helyszínen készíthettek kedvenc séfjeikkel. A nap legnagyobb probléma az volt, hogy a fiatalok nem tudták leebédelni a kapott kuponokat, ezért legtöbbjük élményekkel és csomagokkal gazdagodva távozott az esemény végén.


                   


Az eseménysorozat következő állomása, 26-án hétfőn folytatódik majd, amikor a BGE-s hallgatók egy része a Michelin Guide díjkiosztó gálavacsoráján dolgozhat majd a pincér csapatban, és testközelből, első kézből hallhatja azokat az információkat, amelyekre most szerte Európában, minden vendéglátóiparral foglalkozó kolléga kíváncsi!

Természetesen kedden, a rendezvény után erről is beszámolunk!


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM