Keresés:
Események
«2020. február»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Michelin gálavacsora
2018.03.26

2018. március 26-án a Várkert Bazárban került megrendezésre a Michelin Guide Europe díjátadó gálavacsorája, amely méltó folytatása volt a vasárnapi Hold utcai rendezvénynek. A vacsora hibátlan lebonyolításán hat különböző catering cég dolgozott, ebből a pincér szakmai feladatokat 40 diák és szakoktató látta el Tóth Gábor, a Vendéglátás Intézeti Tanszék oktatójának vezetésével. A Budapesti Gazdasági Egyetem 12 hallgatóval és két oktatóval (Gancsovné Rossi Krisztina, Tóth Gábor) képviseltette magát, az est folyamán profi munkát végző csapatban.

A díszvacsora menüjének egy részét Magyarország legkiemelkedőbb séfjei szolgáltatták, látványkonyhákban (Show-Cooking) főztek a meghívott vendégeknek, akik között több, mint 100 európai Michelin csillagos séf kóstolgatta a magyar kollégák kiváló produktumait. Nagyon tetszett a diákoknak, hogy együtt dolgozhattak azokkal a séfekkel, akiket a mindennapokban csak a médiában láthatnak, jó néhány közös fotó is született az este folyamán a kedvencekkel. Életre szóló élmény volt mindenki számára, hogy testközelből, élőben láthatta, halhatta a díjak kihirdetését, és óriási örömkiáltásokkal nyugtázták magyar példaképeik Michelin csillagjainak megtartását, illetve azt a meglepetés hírt, hogy Magyarországon elsőként az Onyx étterem megkapta a második csillagját. A feszült hangulatban megtartott díjkiosztó után, öröm volt látni a felszabadult vendégsereget, és a mosolygó tanulók csapatát, elmondhatjuk, hogy az este kimagaslóan jó hangulatban telt el, a vendégsereg és a személyzet megelégedésére.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM