Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

SVÉT konferencia
2018.03.22

2018. március 22-én került sor az első SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) konferenciára, amelynek témája a minőségi alapanyagok és az éttermek séfjeinek találkozási pontja, közös lehetőségei voltak. A rendezvény támogatói között megtalálhattuk a Magyar Konyha magazint, a Pannon Gasztro Akadémiát, és a Magyar Bocuse d’Or Akadémiát is. Nagyon jó volt látni, hogy megindult egyfajta párbeszéd  a termelők és a felhasználó éttermek, séfek között, ami hosszabb távon biztosan elősegíti majd azt trendet, hogy kiváló magyar alapanyagokat találjunk a hazai éttermekben is. A Pannon Gasztro Akadémia tagjaiként a Budapesti Gazdasági Egyetem két oktatója is a meghívottak között volt. Kiss Zoltán és Tóth Gábor a Vendéglátás-Intézeti Tanszék oktatói elmondták, hogy valóban nagyszerű termékeket állt módjukban kóstolni a nap folyamán, és bíznak benne, hogy hamarosan az egyetem konyháján, a hallgatóknak is lesz lehetőségük ezekkel a kiemelkedő élelmi anyagokkal dolgozni.


                    


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM