Keresés:
Események
«2020. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sushi-készítő mesterkurzus a Vendéglátás Szabadegyetemen
2018.01.12

2017. november 29-én Farkas Pál, a Bambuszliget Japán Étterem és Sushi Bár séfje tartott sushi-készítő mesterkurzust. A program kis csoportban zajlott, mivel az elméleti ismeretek mellett a séf a gyakorlatban is megtanította a sushi-készítés rejtelmeit. A résztvevők rollok és nigirik készítését tanulták meg, tetszőleges változatban, a séf által előre elkészített alapanyagok felhasználásával.

Sok új információt hallottunk erről a tradícionális japán ételről, megismerhettük a sushi-hoz való rizs elkészítését, mosási technikáját, az alapanyagok pontos vágási technikáját, a különböző tekerési és tálalási módokat.

A program nagyon jól sikerült, jó hangulatban telt, ahol gyönyörű és finom ételek születtek, amelyet a program végén a résztvevők együtt fogyaszthattak el.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM