Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Suvi Gastro bemutató a BGE-n
2020.01.22

Január 22-én, a Vendéglátás Tanszék szervezésében a debreceni Bionanoferm Kft. által fejlesztett, levegő keringetéssel működő szuvid berendezés bemutatóján vettek részt vendéglátós szakemberek és a Kar hallgatói.  A résztvevők megismerhették a berendezés alkalmazási lehetőségeit a gasztronómiában és az élelmiszergyártásban, megtudhatták hogyan készíthető 2 perc alatt gyümölcsleves, öt perc alatt füstölt csülök vagy éppen szobahőmérsékleten több évig eltartható előfőzött húsok és alacsony hőmérsékleten hőkezelt gyümölcsök, amelyek évekig megőrzik a gyümölcs természetes ízét. Mindezeket meg is kóstolhatták a séfek és a hallgatók, ezen kívül megismerkedhettek a fekete fokhagymával és a fekete almával, amely termékek szintén ezzel a technológiával készültek. Bemutatkozott a Nyíregyházán működő Rolf the wolf étterem is, amely a Suvi Gastro berendezéssel készített, vadhúsokra alapozott szendvicseivel nagyon sikeres vállalkozásnak bizonyult és örömmel osztották meg a résztvevőkkel a készülékkel és a technológiával szerzett tapasztalataikat.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM