Keresés:
Események
«2020. február»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Vendéglátós hallgatók is közreműködtek az Országos Közétkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőjén 2016
2016.02.25

2016. február 19-én, a Bocuse d’Or országos hazai versenye után egy nappal, ugyanazon helyszínen rendezték meg az Országos Közétkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőjét, ahol tizenkét csapat versengenek azért, hogy elnyerje a legjobb közétkeztetőnek járó díjat. A kétfős csapatok feladata egy háromfogásos menü elkészítése, amely alapanyagainak értékhatára 420 forint. A versenyzők mellett a konyhán karunk hallgatói közreműködtek segítőként, míg a versenyzők által elkészített és feltálalt ételek szűrinek történő felszolágálásában ugyanaz a 24 fiatal szakember vett részt, akik a Bocuse d’Or hazai versenyen, és akik között ott voltak egyetemünk vendéglátó és szálloda szakos hallgatói is. Hallgatóink a konyhában és a felszolgálásban is dicséretesen helyt álltak, amit a szervezők is kiemeltek és megköszöntek. A zsűri munkájában Prof. Dr. Gundel János közreműködött.

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM