Keresés:
Események
«2020. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

OKÉS 2014
2014.12.15


Dr. Lugasi Andrea, a BGF KVIK Vendéglátás Intézeti Tanszék vezetője a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági Hivatal elnöke, Dr. Oravecz Márton meghívására zsűritagként vett részt az ez évben negyedik alkalommal megrendezett Országos KözÉtkeztetői Szakácsversenyen (OKÉS) a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában. A versenyt az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBiH) hirdette meg. A verseny témája: Téli ünnepváró ételek a modern gasztronómia jegyében. Az OKÉS szakmai támogatói a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége(KÖZSZÖV), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBiH), a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ), a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE), a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI), a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók országos Szövetsége, a Magyar Grill Szövetség, a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége, a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége, a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet, a Kortárs Gasztronómiai Egyesület, a Magyar Közétkeztetők Szövetsége és az Egészséges Táplálkozásért Egyesület voltak.
A verseny zsűrijében az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Földművelésügyi Minisztérium államtitkárai, Novák Katalin és Zsigó Róbert, valamint neves szakemberek, úgy mint Ferenczy István (mesterszakács, Magyar Grillszövetség elnöke), Wolf András (séf, New York Kávéház és Salon Étterem), Vomberg Frigyes (food-stylist, Magyar Gasztronómiai Egyesület), Várhelyi Miklós (mesterszakács, szakoktató), Csíki Sándor (gasztronómiai szakíró) is helyet kaptak.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM