Keresés:
Események
«2020. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 Balog-Siposné Szőcze Anikó

Balog-Siposné Szőcze Anikó

Mestertanár

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

Az Ecseri úti vendéglátóipari szakközépiskolában érettségiztem 1987-ben. A vendéglátó közgazdász, marketing közgazdász, közgazdász tanári és mester közgazdász tanári diplomáimat, esti tagozaton szereztem meg, munka mellett. Az évek folyamán, számos helyen volt alkalmam dolgozni kint a szakmában, mind konyhán, mind az értékesítő térben, a főállásom mellett.

Külső és belső rendezvények szervezésében és lebonyolításában is rengeteg tapasztalatot szereztem.

A főiskolán, majd egyetemen rendezett Chain des Rottisseurs versenyek, Olivier Rollinger versenyek és egyéb rangos verseny háttér embereként, többször is betekintést kaptam a nemzetközi gasztronómia aktuális trendjeibe is.

Számos tudományos, kísérleti projektben, szerteágazó témakörökben volt alkalmam elmélyülni, egy-egy nyersanyag gyakorlati felhasználhatóságában.

Részt vettem, nem egy mestervizsga felkészítőn, mind a Budapesti Iparkamara, mind a Pest megyei Iparkamara szervezésében.

Jelenleg a karon, és az Oktató Kabinetben a tanítás mellett, én vagyok felelős az ételkészítés gyakorlatok nyersanyag rendeléseiért, és az oktatás gép, berendezés és eszköz beszerzéseit is én intézem.

 

 

I graduated at Catering Secondary School which called now Gundel Károly, on Ecseri street, at 1987.

I’ve taken my catering economist, marketing economist, teacher economist and master teacher economist degree on evening classes. I also worked beside that. Throughout the years, I’ve had many opportunities to work in the profession all kitchen as well as in restaurants besides my main job. I’ve also gained a lot of experiances in the making and the transaction of several outside and inside programs.

I’ve got an inside view of the international gastronomy’s topical trends at the Chain des Rottiseurs, Olivier Rollinger and other prestigious competitions as they were held at University and College.

I’ve had opportunity to get into many scientific or experimental projects and learnt the practical utilization. I took place multiple master’ examination training all in the organization of the BKIK.

Right now, besides teaching I’m responsible for the food preparing practices for ordering of all raw material. I take care of the tool procurements and equipments.

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
Alkotmány u. 9-11. Oktató Kabinet kedd 12:00-13:00 Előzetes egyeztetés alapján
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM