Keresés:
Események
«2020. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 Csulak Gergely

Csulak Gergely

Mesteroktató

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A vendéglátás már 8 éves korom óta szerves része az életemnek, úgy is mondhatnám „belenőtem” a szakmába. Családom sörözőt, éttermet, gyorséttermet is üzemeltetett, így nem is dönthettem másként, minthogy középfokú tanulmányaimat a Gundel Károly Szakképző Iskolában szeretném folytatni, ahol le is érettségiztem. Felvételt nyertem az Alkotmány utcába és utolsó évfolyamként, még 4 éves KVIK-es főiskolai diplomát szereztem. Tovább folytattam hallgatói pályafutásomat ugyanitt és nappalin elvégeztem a Turizmus-menedzsment MA F&B szakirányát.

Tanulmányaim közben folyamatosan részt vettem a családi vállalkozások működtetésében, így szerezve tapasztalatokat különböző munkakörökben és az üzemeltetésben. Számomra a vendégközpontúság, vendégbarát magatartás és szemlélet nem csupán a szakmai, kommunikációs tankönyvek jól hangzó, út a sikerhez című fejezeteinek kifejezései, hanem valódi tartalommal bíró fogalmak.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy azon intézményekben taníthatok, ahol korábban jómagam is tanultam, a Gundelben főállásban, a KVIK-en óraadóként, amelyet remélem hitelesen végzek. Véleményem szerint a hitelesség egyik sarokköve, hogy az oktató ne szakadjon el a vendéglátástól. Jómagom jelenleg is egy saját vendéglátós-projekt megvalósításán dolgozom. Diákjaimat, hallgatóimat rendszeresen készítem fel, különböző szintű versenyekre, amely még inkább arra sarkall, hogy folyamatosan nyomon kövessem a szakma változásait, az új trendeket, a vendégek igényeinek alakulását. 

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
Alkotmány utca 9-11. Oktató Kabinet hétfő: 11:30-13:00 Csak szorgalmi időszakban
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM