Keresés:
Események
«2020. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 Magyarné Dr. Horváth Kinga

Magyarné Dr. Horváth Kinga

Főiskolai docens
PhD

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

 

2005-ben okleveles élelmiszer mérnök diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán, ezután felvételt nyertem a kar Doktori Iskolájának nappali képzésére, mely időszakban tanulmányaim és kutatásaim mellett gyakorlatokat vezettem és konzulensi feladatokat is elláttam.

Ezzel párhuzamosan elvégeztem az ELTE jogi szakokleveles mérnök másoddiplomás képzését is, ahol 2008-ban kaptam meg diplomámat, illetve az angol középfokú nyelvvizsgám mellé francia nyelvből alapfokú nyelvvizsgát is tettem.

PhD fokozatomat igazoló oklevelemet 2009. elején kaptam kézhez, summa cum laude minősítéssel. Munkámat az egyetemen folytattam, ahol tanítottam és kutattam, majd a Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetbe dolgoztam.

2012-ben csatlakoztam a Turizmus-Vendéglátás Intézet Vendéglátás Tanszékének munkatársaihoz.

Oktatok magyarul és angolul szinte az összes képzésen: FOSZK, BA, MA

Az angol nyelvű MA képzés F&B szakirány képzésvezetője vagyok.

Szakterületeim a mikrobiológiai-higiéné, élelmiszerbiztonság, élelmiszertudomány, ezeken a területeken angolul és magyarul kutatok és publikálok egyaránt.

 

After graduating in Food Engineering from the Faculty of Food Science of Corvinus University of Budapest in 2005, I was admitted to the PhD School. Besides my studies and research activities, I was facilitating practical lectures and acted as consultant.

At the same time, I completed second degree law studies at ELTE Law in 2008. In addition to my English intermediate exam, I completed French basic exam as well.

I completed my PhD studies in 2009 with summa cum laude rating. After working at Corvinus University of Budapest I assumed a researcher role at the Central Food Research Institute.

In 2012 I joined the Hospitality Department of BGE (former BGF) in 2012.

I’m delivering lectures in English and Hungarian as well in most of the courses (FOSZK, BA, MA).

I’m the education coordinator of the F&B course in the English MA

I’m specialized in microbiology hygiene, food safety, and food sciences in which fields I’m actively researching and publishing.

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
Alkotmány utcai épület 211. szoba csütörtök: 10:00-11:00 (a fogadóórától eltérően e-mailes egyeztetés szükséges)
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM