Keresés:
Események
«2020. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 Gancsovné Rossi Krisztina

Gancsovné Rossi Krisztina

Mestertanár

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A Gundel János Szakközép Iskolában érettségiztem, majd a Vendéglátó Főiskola Oktató Kabinetében kezdtem dolgozni, először tanéttermi- később tankonyhai technikusként.

2010 szeptemberétől oktatói feladatokat látok el; jelenleg értékesítési ismeretek 1-2 és hallgatói rendezvényszervezés (projekt), valamint gasztronómiai alapismeretek tantárgyakat oktatom.

Főiskolai tanulmányaimat 1994-ben kezdtem munka mellett és 1998-ban Vendéglátó szakos szakoktató diplomát szereztem az akkori KVIF-en.

2012-ben Turizmus desztináció menedzsment szaktanácsadó másoddiplomát vehettem át, majd 2016-ban közgazdásztanárimesterdiplomát.

Szakmai gyakorlataim helyszínei: Hotel Stadion, Galyatető Nagyszálló, Hotel Annabella.

Két kisfiam megszületéséig folyamatosan vállaltam rendezvényeken is munkát. Kezdeti időkben az Étterem és Oktató Kabinet számos külső és belső helyszínen lebonyolított rendezvényein, később a Gála rendezvényszervező társaságnál. Nyári időszakban,iskolai szünet idején a New-York kávéházban is volt szerencsém munkát vállalni.

Az oktatás mellett szakmai rendezvényeken és versenyeken is közreműködtem, a főiskola/egyetem és külső cégek szervezésében egyaránt.

Kiemelt rendezvények, szakmai versenyek:

  • ChainedesRôtisseurs – ifjúsági szakácsverseny
  • Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny
  • Olivier Roellinger szakácsverseny
  • Budapesti 2018-as Michelin-gála

 

Introduction

I graduated from Gundel János Specialized Secondary School. I started working at the Teaching Cabinet in the Hospitality College, at first, as an academic restaurant technician, then as an academic kitchen technician.

I have been teaching since September  2010, currently I teach Reastaurant service 1-2, Student Project (Hospitality) and Introduction to Gastronomy.

In addition to work started my college studies in 1994, and in 1998 I graduated as a technical lecturer specialised in hospitality at the then KVIF.

In 2012, I received a second degrees a consultant in Tourism Destination Management, and in 2016 a Master’s degrees a teacher in Economics.

Places where I got work experiences: Hotel Stadion, Galyatető Grand Hotel, Hotel Annabella.

I also worked on events until the birth of my two sons. In the early days, at numerous events organized by the Restaurant and Educational Cabinet at external and internal sites, later at Gala eventplanner company. During the summer school break I was lucky to have a job at New York Café.

In addition to education, I also participated in professional events and competitions organized by the college/university and external companies.

Featured events, professional competitions:

  • ChainedesRôtisseurs - youth chef contest
  • Dr. László Ketter Traditional Culinary Competition
  • Olivier Roellinger chef contest
  • 2018 Michelin Gala in Budapest

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
Alkotmány u. 9-11. Oktató Kabinet szerda: 09:00-10:00 Előzetes egyeztetés alapján
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM