Keresés:
Események
«2019. május»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Felsőfokú Szakképzések

A gluténmentes étrenddel kapcsolatos ismeretek (gluténmentes ételek, tészták és sütemények készítése) ()

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők ismerjék meg: az emberi szervezetben zajló, táplálkozással összefüggő ismereteket, a gluténérzékenységhez, kapcsolódó tudnivalókat, fogalmakat, a gluténmentes táplálkozással összefüggő ismereteket, az alapvető étkezési szokásokat, alapanyagokat, ételkészítési módokat. A program az új ismeretek elsajátításával lehetőséget nyújt a gluténmentes étrendek összeállítására és elkészítésére.A képzés során általános ismeretátadás történik a gluténmentes ételek háztartásban való alkalmazásáról.

Képzési szint: Felnőttképzés | Nyelv: Magyar | Munkarend (tagozat): | Képzési hely(ek): KVIK | Finanszírozási forma: Önköltséges

ANGOL, NÉMET, ÉS SPANYOL NYELVEKBŐL ÜZLETI ÉS IDEGENFORGALMI-VENDÉGLÁTÓIPARI (B2) SZAKNYELVI VIZSGAELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK (KVIK) ()

ANGOL, NÉMET, FRANCIA, OLASZ és SPANYOL nyelvekből komplex 40 órás, illetve 20-20 órás középfokú (B2) (írásbeli vagy szóbeli vizsgára felkészítő)

Képzési szint: Felnőttképzés | Nyelv: | Munkarend (tagozat): | Képzési hely(ek): KVIK | Finanszírozási forma: Önköltséges

BOR-SCHOLA: A BORKULTÚRA MAGAS ISKOLÁJA (KVIK) ()

A tanfolyam felöleli a pohárnok (sommelier) képzők anyagát komoly nemzetközi kitekintéssel kibővítve. A témákból: a bor eredete, születése, a bortípusok, szervírozás tan, illattan. Magyarország történelmi borvidékei, Európa és a világ nagy borvidékei. Borkémia, borhibák, geológia, borok és ételek harmonizálása. A leggyakoribb borfajták a világban. Párlatok, pezsgők, gyöngyöző és habzóborok.

Képzési szint: Felnőttképzés | Nyelv: Magyar | Munkarend (tagozat): | Képzési hely(ek): KVIK | Finanszírozási forma: Önköltséges

Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzés (Nappali, Levelező)

A felsőoktatási szakképzés célja olyan gazdasági szakemberek képzése, akik képesek általános gazdálkodási és ügyviteli feladatok lebonyolítására, döntések előkészítésére; alkalmasak kisvállalkozások áruforgalmi vagy marketing területén vezetői, nagyobb vállalkozásoknál középvezetők és a felsővezetők mellett kereskedelmi, illetve marketing szakreferensi, asszisztensi tevékenységet folytatni.

Képzési szint: Felsőoktatási Szakképzés | Nyelv: Magyar | Munkarend (tagozat): Nappali, Levelező | Képzési hely(ek): KKK, KVIK | Finanszírozási forma: Magyar állami ösztöndíjjal támogatott, Önköltséges

Turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzés (Nappali, Levelező)

A felsőoktatási szakképzés célja a turizmus és a vendéglátás vállalkozásaiban és nonprofit szervezeteiben szakmai idegen nyelvet beszélő, gyakorlattal is rendelkező gazdasági szakemberek képzése. A végzett hallgatók képesek a turizmusban és a vendéglátásban működő mikro- és kisvállalkozások alapítására, vezetésére és működtetésére, valamint közép-, és nagyvállalatok egyes részlegének vezetésére, illetve felsővezetők munkáját segítő szakreferensi és asszisztensi feladatok ellátására.

Képzési szint: Felsőoktatási Szakképzés | Nyelv: Magyar | Munkarend (tagozat): Nappali, Levelező | Képzési hely(ek): KVIK | Finanszírozási forma: Magyar állami ösztöndíjjal támogatott, Önköltséges
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM