Keresés:
Események
«2018. július»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Áttekintés

Áttekintés

Egyik alapvető célunk, hogy Önök sikeresen és időben végezhessék el tanulmányaikat. Ennek érdekében képzésünk tartalmát – lehetőségeinkhez mérten – a felkészültségükhöz igazítjuk. Ehhez mindenekelőtt arra van szükség, hogy néhány tárgyból Önök szintfelmérő tesztet írjanak. Ezek a következők (megadva a szintfelmérő következményeit):

  • Idegen nyelv – nyelvi csoportok beosztása a nyelvtudás szintjének megfelelően.
  • Informatika – az eredmények alapján választható felzárkóztató kurzus vehető fel (Informatikai készségfejlesztés, INES0BA00)
  • Matematika – az eredmények alapján választható felzárkóztató kurzus vehető fel (Az üzleti matematika alapjai, AZAI0BA00).
  • Tanulásmódszertan – az eredmények alapján választható tanulásmódszertani kurzus vehető fel (Tanulásmódszertan, TAAN0BB03).

A tanulásmódszertan, informatika és matematika szintfelmérőket a CooSpace rendszerben, online kell megírniuk, míg nyelvből Egyetemünk Alkotmány utcai épületében, a beiratkozás napján biztosítjuk a megírás lehetőségét. Részletes információt a tárgyak nevében levő fenti hivatkozásokon találnak.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a szintfelmérők elsősorban a visszajelzés célját szolgálják, azok eredménye semmilyen hátrányos következménnyel nem jár Önökre nézve. Tanulmányaik tervezéséhez fontos, hogy reális visszajelzést kapjanak felkészültségükről. Kérjük ezért, hogy mindenképpen írják meg az online szintfelmérőket, és azokhoz ne vegyenek igénybe semmilyen külső segítséget. Köszönjük!

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM