Keresés:
Események
«2020. október»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Neptun

Tisztelt Hallgatók!

 A Budapesti Gazdasági Egyetem központi informatikai rendszereinek eléréséhez a Neptun kódjukat (O365-ös levelezés esetében e-mail címüket) és a hozzá tartozó jelszavukat kell megadniuk.

 

  • Újonnan felvett hallgatóinknak - kezdeti jelszavukat a felvételi eljárás során megadott adatok alapján a www.uni-bge.hu/password oldalon meg kell változtatniuk egy legalább 8 karakter hosszú, kis- és nagybetűt illetve számot is tartalmazó jelszóra. Ehhez a neptunkódjukat illetve a felvételei eljárás során megadott e-mail címüket kell megadniuk. További teendőiket a megadott e-mail címre küldött levélben találják.
  • Amennyiben jelszavukat elfelejtették vagy valamilyen okból nem tudnak belépni az adott rendszerbe, a www.uni-bge.hu/password oldalon cserélhetik le jelszavukat. Az új jelszó igénylése során neptunkódjukat és a neptunban rögzített bármely e-mail címüket szükséges megadniuk (a @unibge.hu végződésű címek ebben az esetben nem használhatók). Kérjük, ilyenkor is, fokozottan figyeljenek a jelszóval kapcsolatos követelményekre (jelszó házirend: jelszavuk legalább 8 karakter hosszúságú legyen, továbbá tartalmazzon legalább egy számot, egy nagybetűt és egy kisbetűt)!
  • Amennyiben a jelszóváltoztatás sikertelen, kérjük, forduljanak a kari Front Office kollégáihoz, akik a személyi azonosságuk ellenőrzése után, rögzítik e-mail címüket a Neptun rendszerbe, amellyel sikeresen tudnak új jelszót igényelni.

Belépéskor többszöri helytelen próbálkozás esetén a felhasználói fiók zárolódik, amely 30 perc múlva automatikusan feloldódik.

A BGE-es informatikai jelszó ismeretében elérhető rendszerek, szolgáltatások:

 

Jelszavát bármely rendszer felületén megváltoztathatja, (Neptun / Saját Adatok / Beállítások; Modulo / Bejelentkezés alatti Jelszócsere gomb; Coospace / Profilom / Jelszócsere; Intézményi számítógépek / ctrl + alt + del / Jelszó megváltoztatása) a változás az összes rendszerre érvényes lesz.

 

Tovább a neptunra


Kapcsolódó tartalmak
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM