Keresés:
Események
«2017. november»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Tudományos Diákkör (TDK)

A Tudományos Diákkör indulásakor, és még sok-sok éven keresztül a kiemelkedő képességű, szorgalmú, kutatni akaró és tudó hallgatók találkozóhelye, vitafóruma volt. Magyar találmány, ha úgy tetszik, hungarikum. Mára ez a szellemiség átformálódott, a konferenciából verseny lett. Verseny a résztvevő hallgatók között és verseny a résztvevő intézmények között.

A PSZK TDT csapata küldetésének tekinti, hogy az erőteljes verseny ellenére a cél mégis inkább az alapítási célhoz legyen szellemiségében és tevékenységében egészen közeli: jobbnál jobb dolgozatok írásában jeleskedjünk, tudományos műhelyben kovácsolódott értékes emberi kapcsolódásokat alakítsunk ki. 

A TDK konferenciák jó alkalmat nyújtanak Hallgatóinknak, hogy bekapcsolódjanak a tanszékeken folytatott kutatómunkákba, s önálló tudományos tevékenységet végezzenek.

A kutatómunka eredményeként létrejött tanulmányokat Szerzőik az intézményi TDK konferencia keretében adják elő.

A különböző tagozatokban folyó verseny eredményeként a legjobb előadások díjazásban részesülnek, s továbbjutnak a kétévenként megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferenciára, melynek Közgazdaságtudományi Szekcióját 2015-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezte meg, amelynek eredményeire nagyon büszkék vagyunk. 

A soron következő OTDK Közgazdasági szekciójának Pécs ad otthont 2019. árprilis 11-13 között. Ide készülünk, nemes versengésben, megérdemelten! HAJRÁ PSZK! 

Elérhetőségek
Cím: 1149 Budapest, Buzogány u. 10-12.
Hírek

Hírek

Kedves Érdeklődő PSZK-s! Ne hagyja ki ezt a nagyon hasznos lehetőséget, mert Önnek szól! Hívjuk, várjuk Önt a tudományos munkáról, kutatásról szóló intenzív kurzus (Lámfalussy Sándor Szakkollégium által szervezett TDK...

Kedves Érdeklődő Hallgatók, Kollégák! Az őszi TDK konferencia plakátját ajánljuk figyelmükbe. Reméljük és várjuk, hogy minél több szereplő töltse meg tartalommal az itt meghirdetett tudományos versengést. A felkészüléshez...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM