Keresés:
Események
«2017. március»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Közalkalmazotti tanács

Köszöntjük az Olvasót!

Minden közösség képviselete felelősséggel jár. A közösség néhány tagjának képviseleti jogot adni a bizalom jele. A bizalom és a felelősség találkozása reményeink szerint a közösség és annak tagjai igaz javát szolgálja.

A BGE-n működő Közalkalmazotti Tanács (KT) jelenlegi tagjaiként a 2013-ban indult választási eljárás eredményeként 2014 januárjában kezdtük meg munkánkat. A bizalom és felelősség találkozásának jegyében tevékenységünket szolgálatnak tekintjük, így a közalkalmazottak közösségét, annak tagjait szolgáljuk, az ő érdekükben járunk el.

Feladatunk, hogy a közalkalmazotti jogviszonyra vonatkozó szabályok megtartását figyelemmel kísérjük, ennek megfelelően a közalkalmazottak közösségének és tagjainak érdekeit képviseljük. Figyelemmel kísérjük az Egyetem életében, a jogszabályi rendelkezésekben, azok érvényesülésében bekövetkezett változásokat, és – a közalkalmazott munkatársak bizalmának birtokában – eljárunk a munkatársak érdekeinek védelmében, keressük a válaszokat a kollégáktól kapott kérdésekre, továbbítjuk a vezetőknek a munkatársaktól kapott észrevételeket. Fontos számunkra, hogy minden partnerrel – az Egyetem vezetőivel és a közalkalmazott kollégákkal – a lehető legjobb viszonyt alakítsuk ki, és a lehető legjobb légkörben szolgálhassunk a kollégák érdekében. A munkatársak érdekeinek képviseletében együttműködünk az FDSZ BGE Intézményi Szervezetével is.

A KT honlapján a „Munkatársak” menüpontban a tagok nevére kattintva részletesebben megismerhet minket, egyetemi tevékenységünket, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is. A honlap „Dokumentumtárában” olvashatók a KT tájékoztatói, amelyekben információt nyújtunk értekezleteink témáiról és döntéseinkről, valamint rendszeres beszámolót adunk közre egy-egy időszak tevékenységéről és eredményeiről. A honlap „Hasznos linkek” menüpontot is tartalmaz, amelyet azért hoztunk létre, hogy a közalkalmazott kollégák tájékozódását segítsük.

A virtuális találkozáson túl személyesen is várjuk javaslatait, észrevételeit és kérdéseit.

Köszönjük a bizalmat!

 

Dr. Törökné Dr. Szilágyi Katalin PhD, elnök (KKK)

Hámori Antal PhD, tag (KVIK)

Kovács Veronika, tag (KVIK)

Olaj Edit, tag (PSZK)

Szőke Andrea PhD, tag (KVIK)

Végh Ágnes PhD, tag (KVIK)

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM