Keresés:
Dokumentumok
Események
«2019. november»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 Csibi Sándor

Csibi Sándor

a Közalkalmazotti Tanács alelnöke (KVIK)

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A középiskolai tanulmányaim elvégzése után jelentkeztem üzletkötőnek, ahova nem vettek fel, egy ½ pont hiányzott.... „Bánatomban" a Pest-Budai Vendéglátó Vállalatnál kezdtem pályafutásomat, ahol ügyviteli alkalmazott voltam. Közben jelentkeztem szakmunkásképzőbe, amelyet el is végeztem, szakács szakmám lett.

A következő évben jelentkeztem a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolára, ahol 3 évig főiskolai hallagató voltam. Kivettem a részem minden olyan szakmai és egyéb megmozdulásból, amelyre egyáltalán lehetőségem adódott. Ennek során kerültem kapcsolatba a Hungária Szálloda és Étterem Vállalattal, amely már utolsó főiskolai évemben támogatott, és a diplomakézhez vétele után egyenes utam volt a Vállalat ROYAL Nagyszállodájába, ahol abban az időben igen kíváló szakemberek vettek pártfogásukba, s a gyakorlati tudásomat mélyitették el. Hogy ez mennyire sikerült, mutatja az is, hogy viszonylag rövid idő után már a vállalati Központ dolgozója voltam, ahol elsősorban szervezési feladatok ellátásval bíztak meg.

Innen kerültem vissza a Főiskolára, ahol elsősorban a szállodai és vendéglátóipari ismereti tárgyak oktatása lett a feladatom. Közben a vendéglátóipari üzemgazdász diplomám mellé, a Közgazdaságtudományi Egyetemen is szereztem diplomát. Természetesen menet közben többféle és különböző ismeret és készségfejlesztő, hosszabb-rövidebb ideig tartó tanfolyamon is részt vettem, amelyeket később is nagyon jól tudtam hasznosítani. (Már 1977-ben részt vettem az első SZÁMALK által szervezett számítógépes alapismeret tanfolyamon, amelyet még több követett.)

A Főiskolán (2016-tól Egyetemen) a belső átalakítások és egyéni ambicióim hatására az akkor kialakuló Számítástechnikai csoport oszlopos tagja lettem, s folytattam a már megkezdett munkámat, vagyis a hallgatók szakmai gyakorlati és elméleti ismereteinek bővítését.

Oktatott tantárgy(ak)

Ebben a félévben nem oktat.

Hírek
Publikációk
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM