Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Egyetemi levelezés elérése otthonról, webes felületen

A webes levelezőrendszer eléréséhez lépjen be a https://portal.office.com weboldalra e-mail címe használatával:

 

Egyetemi e-mail címe beírását követően a "Tovább" gombra kattintva az oldal automatikusan átirányítja böngészőjét az egyetem által az ön számára létrehozott weben ellérhető Microsoft-os fiókjának bejelentkező oldalára. Itt ugyan azt a jelszót kell majd megadnia, amit a számítógépes belépéshez is használ, majd kattintson a bejelentkezés gombra.

 

 

A bejelentkezés után a felsorolt applikációk közül kattintson az "Outlook" csempére.

 

 

A portál felületű levelező alkalmazás ugyan úgy teljes értékű, mint a benti számítógépeken futtatott kliens, így ha itt egy levelet olvasottra állít, vagy töröl, akkor az a benti rendszer esetében is végigmenő változtatás.

 

 

Az online levelezőrendszerben a közös mappák éppúgy elérhetők mint az Outlook alkalmazásban. Az elérésükhöz az Outlook webes felületén a Nyilvános mappá(ka)t hozzá kell adni a kedvencekhez. Erről bővebben a Egyetemi levelezes - Nyilvanos mappa (kedvencek) beallitasa webes feluleten oldalon olvashat.

Az O365 egyéb funkciójáról ezen a linken talál további információkat.

Kérdés esetén 

Amennyiben a szolgáltatások beállítása, használata során problémába ütköznek, kérjük írjanak az informatika@uni-bge.hu e-mail címre, a hiba részletes leírásával (lehetőleg képernyőkép csatolásával).

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM