Keresés:
Digitalizáció a pénzügy világában – szakmai konferencia a PSZK-n
2019.09.13

A BGE Pénzügyi és Számviteli Kara a digitalizáció a pénzügyi és számviteli szakmában betöltött szerepe jegyében konferenciát szervez Beyond Financial Reporting Konferencia címmel. A rendezvény fő célja bemutatni a legújabb tudományos eredmények közvetlen hatását az új szakmai megoldások kialakítására. A konferencia továbbá hozzájárul a pénzügyi és számviteli területek megújulásához is azáltal, hogy a gyakorlatban kipróbált modelleket és megoldásokat összeköti a tudományos megközelítéssel.

A gyakorló vállalati szakemberek, a szakmai szervezetek szakértői és a tudományos műhelyek kutatói, valamint a szakmaterületek oktatói és hallgatói számára is nyitott esemény 2019. november 7-én, a BGE Markó utcai épületének Aulájában kerül megrendezésre.

A konferencia során összesen hét témakörben (Könyvvizsgálat – könyvelés; Fintech – digitális pénzügyi szolgáltatások; Hazai és nemzetközi adózási kérdések; A Controlling a vállalati gyakorlatban; Pénzügyi közvetítés jövője; A pénzügy és számvitel oktatása a digitalizálódó üzleti felsőoktatásban; Digitális megoldások pénzügy és számviteli területen) hallgathatnak meg szakmai és tudományos előadásokat az érdeklődők.

A prezentációk oktató kollégák és vállalati partnerek előadásában hangaznak el, melyre a szervezők továbbra is várják az előadók jelentkezését.

Az előadói regisztráció szeptember 30-án zárul. Az előadói és a látogatói regisztrációs felület elérhető az esemény honlapján ide kattintva.

Az előadásokon túl az esemény kiemelkedő színvonalú megvalósításához támogató partnereket keresnek a szervezők. A közreműködő támogatók számára a Kar megjelenési lehetőséget biztosít a szakterület iránt elkötelezett partnerek, oktatók és hallgatók előtt.

A Beyond Financial Reporting Konferenciával, jelentkezéssel vagy támogatási lehetőségekkel kapcsolatban megkeresésre további tájékoztatást nyújt a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM