Keresés:
Jubileumi ünnepségsorozat a KVIK-en – színes programokkal
2019.09.13

2019 különleges év a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara életében, hiszen a Kar idén ünnepli megalapításának félévszázados évfordulóját. A jeles ünnep alkalmából színes programokkal várják az érdeklődőket, vendégeket, köztük hallgatókat, oktató és nem oktató kollégákat, az Egyetem életében kiemelkedő szerepet betöltő személyeket egyaránt.

Májusban a vendéglátóipar múltját felidéző fotókiállítással nyitották meg az ünnepi programsorozatot, majd ezt követően kétfordulós tortaversenyt hirdettek meg a hallgatók körében. A szeptemberben záruló verseny nyertesei abban a megtiszteltetésben részesülhetnek, hogy az általuk készített torták lesznek a KVIK 50 születésnapi süteményei.

A hallgatók számára további érdekes versenyek is izgalmassá teszik az alkalmat: szeptember elején a Kar elindította Instagram fotópályázatát, majd októberben megrendezésre kerül a Szakács és pincérverseny is, melyeken értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a résztvevők.

Október 9-11. között meghívott vendégekkel ünnepel együtt a Kar fogadások, alumni találkozó és szakmai konferencia keretében, ahol bemutatásra kerül A BGE KVIK legjobb receptjei - Ínyencségek a múltból és a jelenből című receptkönyv is.

Az esemény megvalósításához már számos partner, szakmabeli  és egykori hallgató csatlakozott támogatóként, melyet ezúton is köszönünk!

A rendezvénnyel kapcsolatban a KVIK 50 Jubileumi programok hivatalos honlapján érhető el további tájékoztatás.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM