Keresés:
Telekom előadássorozat a BGE-n
2019.04.16

A Budapesti Gazdasági Egyetem és a Magyar Telekom Zrt. közös egyetemi előadássorozatot valósít meg, melynek köszönhetően a hallgatók betekintést nyerhetnek egy nagyvállalat napi szakmai folyamataiba. A „Telekom Kommandó” keretében az előadások az Egyetem három budapesti karán lesznek elérhetők a témák iránt érdeklődő hallgatók számára.

Az áprilisban kezdődő, és májusban is folytatódó, hét előadást felölelő program többek közt olyan témákat érint, mint az értékesítési stratégia és a termékstratégia kialakítása, az influencer együttműködések, a chatbot-fejlesztés, vagy az új toborzási világtrendek. Ezen felül olyan kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők, mint hogy mi szükséges egy sikeres termékbevezetéshez, vagy hogy miként lehet ma jól működő márkastratégiát építeni.

A „Telekom Kommandó” – melynek szervezését a kari kollégákkal, oktatókkal a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda koordinálja – és más hasonló szakmai programok jó lehetőséget biztosítanak vállalati partnereknek tevékenységük bemutatására, a hallgatók megismerésére és figyelmük felkeltésére, ezért a Budapesti Gazdasági Egyetem továbbra is nyitott a partnerekkel való együttműködésre.

Az együttműködések kapcsán további információk kérhetők a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda munkatársaitól.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM