Keresés:
Új kurzusok a BGE-n
2019.07.12

Újabb két képzés – a vállalati együttműködésben kialakított SSC kurzus és a PSZK Controlling specializációja – érhető el szeptembertől a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) képzési kínálatában.

A Budapesti Gazdasági Egyetem és a vállalatok remek partneri együttműködésének legújabb példája a BGE és a BP szeptembertől induló közös kurzusa, melynek a Pénzügyi és Számviteli Kar (PSZK) ad otthont. A képzési program célja, hogy bemutassa a hallgatóknak a szolgáltató központok világát és betekintést nyerhessenek a mindennapi működésükbe. A szabadon választható kurzus a féléves gyakorlati óraszámoknak megfelelően tömbösítve, vállalati és egyetemi helyszíneken valósul meg. A BGE és a BP együttműködésére nem ez az első példa,hiszen 2018-ban a szegedi szolgáltatóközpontjukat látogatta meg a PSZK 23 szaknyelvi oktatója.

Ugyancsak a PSZK-n indul az új Controlling specializáció a számvitel alapszakon tanuló hallgatóknak. A kurzus során részletesen megismerhetik többek közt a vállalati tevékenységekhez kapcsolódó controlling módszereket, a stratégiai controlling működését, vagy a projekt controlling alkalmazását. Az oktatáson üzleti szimulációs és adatelemző, valamint adatvizualizációs szoftverek működésével is megismerkednek a résztvevők.   

Vállalati partnerekkel közös kurzus, ill. vállalati szakemberek képzéshez való csatlakozásában a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda is szívesen nyújt segítséget és információkat partnerszervezeti érdeklődés esetén.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM