Keresés:
Valós üzleti/vállalati témákat várunk TDK-t író hallgatóink számára!
2019.04.16

A Budapesti Gazdasági Egyetem 2019. november 28-án rendezi következő Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Magyarország legmeghatározóbb üzleti képzést nyújtó alkalmazott tudományok egyetemeként elsődleges számunkra, hogy hallgatóink is olyan minőségi alkalmazott kutatásokat végezzenek, melyek eredményei közvetlenül hasznosíthatók a vállalati szférában és az oktatásban. A hallgató a kutatás során szintetizálja a vonatkozó szakirodalmat és a témában végzett korábbi kutatások eredményeit, megfogalmazza kutatási kérdéseit az üzleti probléma kapcsán és empirikus felmérést végez azok megválaszolására.

Várjuk olyan vállalatok jelentkezését, akik olyan gyakorlati témákat tudnak javasolni, amelyek tudományos igényességgel megvalósított kutatása hasznos lehet mind a vállalat, mind tehetséges, TDK-t író hallgatóink számára. Kérjük a hallgatókat ösztönző díjak felajánlását és TDK konferenciánk támogatását konzulensek, zsűritagok biztosításával, valamint szponzorációval. A TDK kutatások sikeres megvalósítása alapja lehet tudományos gyakornoki pozíció meghirdetésének is.

A kutatás időben történő megkezdése és sikeres befejezése érdekében 2019. április 29-ig várjuk a vállalati TDK témákat a Szabo.Antal@uni-bge.hu címre.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM