Keresés:
Prezentációs verseny 2019-ben is
2018.12.17

2019 tavaszán ismét megrendezésre kerül a Prezentációs verseny, ezúttal a Külkereskedelmi Kar szervezésében.

A versenyre az Egyetem hallgatói magyar és idegen nyelvű (a BGE-n oktatott idegen nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, kínai, japán, portugál) előadásokkal nevezhetnek. A verseny kiváló lehetőség a hallgatóknak prezentációs készségeik fejlesztésére, valamint tanulmányi éveik alatt hasznos szakmai tapasztalat megszerzésére is.

A szervezők és a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda munkatársai már megkezdték az előkészületeket, ennek nyomán hamarosan elérhetővé válik a 2019. április 25-i Prezentációs verseny átfogó tájékoztató anyaga, mely fontos információkat tartalmaz többek közt a vállalati partnereknek nyújtott részvételi lehetőségekről és határidőkről is.

A korábbi évekhez hasonlóan minden vállalati partner számára nyitott a versenyhez való csatlakozási lehetőség, akár téma (és külön vállalati szekció) ajánlására is van lehetőség, a támogató partnerek a zsűri soraiban is részt vehetnek.

Amennyiben szívesen csatlakozna a Prezentációs versenyhez, az alábbi dátumokat érdemes megjegyezni: a vállalati téma, illetve szekció ajánlásának határideje 2019. február 15., valamint folyamatosan, de legkésőbb 2019. március 25-ig várjuk a támogató partnerek jelentkezését.

A Prezentációs verseny és más rendezvények részleteiről a későbbiekben is beszámolunk Híreink között, illetve bővebb információk szerzésében a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda munkatársai is rendelkezésre állnak.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM