Keresés:
Kiemelkedő számú vállalati partner az idei TDK-n
2018.12.17

2018. november 23-án került megrendezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem egyik legrangosabb tehetséggondozási eseménye, a Tudományos Diákköri Konferencia. A több mint 300 érdeklődőt vonzó konferencián 16 szekcióban összesen 101 hallgató munkájának eredményeként 95 dolgozat került bemutatásra.

A partnerek a verseny színvonalas megrendezését pénzügyi felajánlásokon túl közvetlenül a hallgatók számára biztosított ajándékokkal is támogatták. A díjak között nagyértékű szállás és étkezési voucherek, tárgyi eszközök, utalványok és különböző reprezentációs eszközök is szerepeltek.

A TDK támogatásához 20 vállalati partner csatlakozott, e széles partneri körből számos szálloda, illetve szállodalánc ajánlott fel nyereményeket, és a támogatók között megjelent kereskedelmi lánc, bank, könyvvizsgáló, adótanácsadó vállalat, könyvkiadó, és állami részvénytársaság is.

Több támogató partner a zsűri soraiban is képviseltette magát delegált szakértőivel, ennek köszönhetően négy szekcióban munkaerő-piaci szereplők gondolatai is elhangzottak a dolgozatok kapcsán.

Visszacsatolásként a Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda minden támogató partner számára megküldi a konferencia rövid összefoglalóját, valamint azon nyomtatott anyagait, melyen feltüntetésre került a támogató logója.

A Munkaerő-piaci Kapcsolatok Iroda és a verseny szervezői ezúton is köszönik a támogató partnereknek, hogy felajánlásaikkal egy minden tekintetben kiemelkedő Tudományos Diákköri Konferencia megrendezését tették lehetővé, bízva abban, hogy a jövő évi TDK rendezvény hasonló népszerűségnek örvend majd, melynek tervezett dátumára és a tavaszi témaajánlási lehetőségeire már a közeljövőben felhívjuk a partnerek figyelmét.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM