Keresés:
Események
«2018. november»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Pályázati Iroda

A Pályázati Iroda (a továbbiakban: PI) a Budapesti Gazdasági Egyetem kancelláriáján működő önálló szervezeti egység, melynek hatáskörébe tartozik:

- a hazai és nemzetközi pályázási lehetőségek folyamatos feltárása,

- pályázatok készítése a karok és egyéb szervezeti egységek bevonásával, melynek során szorosan együttműködik a kari pályázati referensekkel,

- a pályázat formai feltételei teljesítésének ellenőrzése,

- az elnyert pályázatok végrehajtásának koordinálása a pályázat szakmai felelősével együttműködésben.

 

A PI tevékenysége során a pályázati eljárásrendről szóló utasítás szerint jár el.

  

A PI  feladatai

 

(1) Pályázatfigyelési tevékenység, melynek keretében a hazai és nemzetközi pályázati lehetőségeket feltárja, és a lehetséges érintetteket erről tájékoztatja.

 

(2) Naprakész nyilvántartást vezet az Egyetem által benyújtott pályázatokról, az elnyert pályázatok előrehaladásáról, valamint dokumentálja a beadott pályázatokkal és a nyertes projektek megvalósításával kapcsolatos hivatalos pályázati iratanyagot.

 

(3) Pályázatok benyújtásához kapcsolódó dokumentumok, illetve támogatás esetén a támogatóhoz benyújtandó dokumentumok aláírását intézi.

 

(4) Pályázatokhoz szükséges csatolandó iratokat biztosítja.

 

(5) Tanácsadási tevékenységet nyújt pályázat-szakmai kérdésekben.

 

(6) Kiemelt pályázatok esetén ellátja a projektmenedzser feladatait, így a pályázat elkészítésében és megvalósításában való folyamatos közreműködést.

 

Legfontosabb dokumentumok:

BGE pályázati eljárási rend (2016.06.28.)

Pályázati kísérőlap 2016 - pályázati szándék esetén

Nyilatkozat projektdokumentum aláírásához 2016

Elérhetőségek
Cím: 1055 Budapest, Markó u. 29-31.
Telefon: 1/301-3428
Email: palyazat@uni-bge.hu
Hírek

Hírek

Megjelent az Erasmus+ program 2019. évi pályázati felhívása, mely támogatja a programországokat az európai tehetségbázisban és társadalmi tőkében rejlő lehetőségek hatékony kihasználására irányuló törekvéseikben, az egész életen...

Új felhívás jelent meg alapszakos, mesterszakos és PhD szintű, közgazdasági, pénzügyi és gazdasági, bankszakmai, illetve az ezekhez kapcsolódó módszertani témájú tananyagfejlesztésre.

Új pályázat jelent meg közgazdasági, pénzügyi, kiemelten bankszakmai és oktatás innováció témájú szakmai konferenciák, fórumok, kutatói hálózatok szervezésére.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM