Keresés:
Események
«2019. november»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Visegrádi Alap - 2020. február 1.
Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.
Kedves Kollegák!

Visegrádi Alap pályázati felhívásait ajánlom figyelmükbe, melynek célja:

- Olyan innovatív ötletek felkutatása, amelyek a magas szintű regionális együttműködési projektekkel közös kihívásokat kezelnek. Akár művészeti tevékenységet folytat, hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozik, vagy innovatív vállalkozói tevékenységre összpontosít, hiszünk abban, hogy a regionális együttműködés pozitív változást hozhat az egyes területeken vagy a közösségek életében.

- Olyan szervezetek keresése, amelyek célja a tudásmegosztás, az innováció fokozása és a polgárok bevonása a Visegrádi Régióban, valamint Közép- és Kelet-Európában.

- Olyan partnerekkel való együttműködés, akik változást tudnak hozni - függetlenül attól, hogy egy kis polgári csoportról van szó, amely a helyi közösségre koncentrál, vagy egy tapasztalt, országos szervezetről.

Visegrad Grants:

A Visegrad Grants támogatja a nem kormányzati szervezetek és civil szervezetek, közintézmények és önkormányzatok, magánvállalatok és nonprofit szervezetek, valamint oktatási és kutatóközpontok közötti regionális partnerségeit, amelyek hozzájárulnak a visegrádi régió együttműködéséhez.

Visegrad+ Grants:

A Visegrad+ Grants olyan projekteket támogat, amelyek hozzájárulnak a demokratizálódási és átalakítási folyamatokhoz egyes kiválasztott országokban és régiókban, különösen a nem EU-tagállamokban a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országaiban. A Visegrád+ ösztöndíjat várhatóan a holland kormány is társfinanszírozza.

Strategic Grants:

A Startegic Grants a Visegrádi Csoport éves stratégiai prioritásait célozza meg. A stratégiai prioritásokat minden évben a V4 országok elnöksége jelenti be, amely pozíciót 2019 júliusa és 2020 júniusa között Csehország tölti be.

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. február 1. 12 óra

Bővebb információ és a pályázati dokumentáció a Visegrádi Alap honlapján található.

További kérdés esetén a Pályázati Iroda áll rendelkezésre!


Hírek

Hírek

Új pályázati felhívás jelent meg az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programok támogatására.

Új pályázat jelent meg a szakkollégiumokban folyó makroökonómiai és pénzügyi oktatás támogatására.

Új pályázat jelent meg oktatás, ismeretterjesztés a pénzügyi kultúra fejlesztése érdekében, valamint tudományos tevékenységek támogatására.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM