Keresés:
Események
«2019. május»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Visegrádi Alap 2019. június 01.
Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Kedves Kollegák!

Visegrádi Alap pályázati felhívásait ajánlom figyelmükbe, melynek célja:

- Olyan innovatív ötletek felkutatása, amelyek a magas szintű regionális együttműködési projektekkel közös kihívásokat kezelnek. Akár művészeti tevékenységet folytat, hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozik, vagy innovatív vállalkozói tevékenységre összpontosít, hiszünk abban, hogy a regionális együttműködés pozitív változást hozhat az egyes területeken vagy a közösségek életében.

- Olyan szervezetek keresése, amelyek célja a tudásmegosztás, az innováció fokozása és a polgárok bevonása a Visegrádi Régióban, valamint Közép- és Kelet-Európában.

- Olyan partnerekkel való együttműködés, akik változást tudnak hozni - függetlenül attól, hogy egy kis polgári csoportról van szó, amely a helyi közösségre koncentrál, vagy egy tapasztalt, országos szervezetről.

Visegrad Grants:

A Visegrad Grants támogatja a nem kormányzati szervezetek és civil szervezetek, közintézmények és önkormányzatok, magánvállalatok és nonprofit szervezetek, valamint oktatási és kutatóközpontok közötti regionális partnerségeit, amelyek hozzájárulnak a visegrádi régió együttműködéséhez.

Visegrad+ Grants:

A Visegrad+ Grants olyan projekteket támogat, amelyek hozzájárulnak a demokratizálódási és átalakítási folyamatokhoz egyes kiválasztott országokban és régiókban, különösen a nem EU-tagállamokban a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országaiban. A Visegrád+ ösztöndíjat várhatóan a holland kormány is társfinanszírozza.

Strategic Grants:

A Startegic Grants a Visegrádi Csoport éves stratégiai prioritásait célozza meg. A stratégiai prioritásokat minden évben a V4 országok elnöksége jelenti be, amely pozíciót 2017 júliusa és 2018 júniusa között Magyarország tölti be.

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. június 1. 12 óra

Bővebb információ és a pályázati dokumentáció a Visegrádi Alap honlapján található.

További kérdés esetén a Pályázati Iroda áll rendelkezésre!


Hírek

Hírek

Új pályázat jelent meg kiadványok hagyományos úton; e-book formátumban; internetes szerverről történő tartalomszolgáltatás formájában történő megjelentetés/publikálás támogatására.

Új felhívás jelent meg kutatók számára felfedező kutatási (alapkutatási), illetve nemzetközi együttműködésen alapuló felfedező kutatási projektjük magyar Befogadó intézményben történő megvalósításának elősegítésére.

Új felhívás jelent meg posztdoktorok kutatói életpályájuk kezdetén álló kutatók számára, felfedező kutatási (alapkutatási) projektjük magyar Befogadó intézményben történő megvalósításának elősegítésére.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM