Keresés:
Események
«2019. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Visegrádi Alap 2019.10.01.
Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Kedves Kollegák!

Visegrádi Alap pályázati felhívásait ajánlom figyelmükbe, melynek célja:

- Olyan innovatív ötletek felkutatása, amelyek a magas szintű regionális együttműködési projektekkel közös kihívásokat kezelnek. Akár művészeti tevékenységet folytat, hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozik, vagy innovatív vállalkozói tevékenységre összpontosít, hiszünk abban, hogy a regionális együttműködés pozitív változást hozhat az egyes területeken vagy a közösségek életében.

- Olyan szervezetek keresése, amelyek célja a tudásmegosztás, az innováció fokozása és a polgárok bevonása a Visegrádi Régióban, valamint Közép- és Kelet-Európában.

- Olyan partnerekkel való együttműködés, akik változást tudnak hozni - függetlenül attól, hogy egy kis polgári csoportról van szó, amely a helyi közösségre koncentrál, vagy egy tapasztalt, országos szervezetről.

Visegrad Grants:

A Visegrad Grants támogatja a nem kormányzati szervezetek és civil szervezetek, közintézmények és önkormányzatok, magánvállalatok és nonprofit szervezetek, valamint oktatási és kutatóközpontok közötti regionális partnerségeit, amelyek hozzájárulnak a visegrádi régió együttműködéséhez.

Visegrad+ Grants:

A Visegrad+ Grants olyan projekteket támogat, amelyek hozzájárulnak a demokratizálódási és átalakítási folyamatokhoz egyes kiválasztott országokban és régiókban, különösen a nem EU-tagállamokban a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országaiban. A Visegrád+ ösztöndíjat várhatóan a holland kormány is társfinanszírozza.

Strategic Grants:

A Startegic Grants a Visegrádi Csoport éves stratégiai prioritásait célozza meg. A stratégiai prioritásokat minden évben a V4 országok elnöksége jelenti be, amely pozíciót 2017 júliusa és 2018 júniusa között Magyarország tölti be.

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. október 1. 12 óra

Bővebb információ és a pályázati dokumentáció a Visegrádi Alap honlapján található.

További kérdés esetén a Pályázati Iroda áll rendelkezésre!


Hírek

Hírek

Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Új pályázat jelent meg kiadványok hagyományos úton történő megjelentetésének, valamint digitális formában, internetes szerverről történő tartalomszolgáltatás formájában működtetett publikálásának támogatására.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM