Keresés:
Események
«2019. május»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Norvég-magyar kutatási konferencia – Budapest, 2018. február 15-16.
2018.01.09

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Norvég Kutatási Tanáccsal (RCN) együttműködve szervezi meg a “A jövő kutatási kihívásai” elnevezésű konferenciát. A rendezvény célja, hogy a kiváló norvég és magyar kutatóhelyek megismerhessék egymás kutatásait és véleményt cserélhessenek a jövőbeni kutatási irányokról az egészség, környezet, társadalom és technológia területén, valamint két- és többoldalú kutatási projekteket alapozzanak meg.


A konferencián lehetőség nyílik a fiatal tehetségek bemutatkozására is. A konferencia második napján a norvég résztvevők látogatást tehetnek néhány magyar kutatóhelyen. A hosszú távú norvég-magyar tudományos együttműködést kezdezményező magyar résztvevők márciusban elutazhatnak norvég partnereikhez.
A konferencia kiváló lehetőség magyar-norvég közös projektek előkészítésre, új partnerségek kialakítására, a fiatal kutatók számára a bemutatkozásra és kapcsolatrendszerük bővítésére.

A konferencián való előadás tartására vagy poszter bemutatására december 18-tól lehet jelentkezni.

Bővebb információ ITT.


Hírek

Hírek

Új pályázat jelent meg kiadványok hagyományos úton; e-book formátumban; internetes szerverről történő tartalomszolgáltatás formájában történő megjelentetés/publikálás támogatására.

Új felhívás jelent meg kutatók számára felfedező kutatási (alapkutatási), illetve nemzetközi együttműködésen alapuló felfedező kutatási projektjük magyar Befogadó intézményben történő megvalósításának elősegítésére.

Új felhívás jelent meg posztdoktorok kutatói életpályájuk kezdetén álló kutatók számára, felfedező kutatási (alapkutatási) projektjük magyar Befogadó intézményben történő megvalósításának elősegítésére.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM