Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Online duális nyílt nap az Egyetemen!
2020.06.02

Kedves Felvételiző!

 

Örömmel köszöntjük a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) felvételizői között! Köszönjük, hogy jelentkezése során egyetemünket jelölte meg leendő tanulmányainak helyszíneként!

Ön olyan szakra adta be jelentkezését, mely duális képzési formában is elérhető. A duális képzés keretében összekapcsolhatja tanulmányait és a vállalati munkavégzést annak érdekében, hogy diplomáját már komoly munkaerőpiaci tapasztalat birtokában vehesse át.

A képzési formában való részvétel feltétele, hogy az egyetemi alapszakra történő jelentkezés mellett az egyetemmel szerződött duális partnerszervezethez is jelentkezzen, majd sikeres kiválasztási folyamaton essen át.

Tudjon meg többet a duális képzésről!

Vegyen részt 2020. június 10-én 10.00 órától kezdődő

a BGE Online Duális Nyílt Napon!

A rendhagyó online rendezvényen megismerkedhet a duális képzés sajátosságaival, a kiválasztási folyamat főbb lépéseivel, a képzésben részt vevő partnerszervezetek képviselőivel, duális hallgatókkal és felteheti kérdéseit is.

Az Online Nyílt Napon történő részvétel Teams bejelentkezéshez kötött, amelyet a következő linken tehet meg június 10-én 9.45-től.: Online Duális Nyílt Nap (Plenáris ülés)

Az Online Duális Nyílt Napról további információkat a https://uni-bge.hu/Dualiskepzes oldalon talál. A weboldal folyamatosan frissül majd a résztvevő partnerek nevével, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni.

Az egyes karok, szakok duális képzéseiről bővebb tájékoztatót kaphat, illetve kérdéseket tehet fel 10.50-től az alábbi chat szobákban.

Online Duális Nyílt Nap (Kereskedelem szekció: Kasza Lajos és a szakmai partnerek)

Online Duális Nyílt Nap (Külkereskedelem szekció: Hrabovszki Zsuzsa és a szakmai partnerek)

Online Duális Nyílt Nap (Pénzügy szekció: Siklósi Ágnes és a szakmai partnerek)

 

Az érettségi vizsgákhoz sok sikert kívánunk és reméljük, rövidesen hallgatóink között köszönthetjük!


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM