Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Közlemény – BGE Központi Könyvtár
2020.03.14
Ezúton értesítjük olvasóinkat, hogy a BGE valamennyi tagkönyvtára a felsőoktatási intézményekre vonatkozó látogatási tilalom valamint egészségünk megóvása érdekében további intézkedésig szünetelteti személyesen igénybe vehető szolgáltatásait.

Közlemény – BGE Központi Könyvtár

Ezúton értesítjük olvasóinkat, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem valamennyi tagkönyvtára a felsőoktatási intézményekre vonatkozó látogatási tilalom valamint egészségünk megóvása érdekében további intézkedésig szünetelteti személyesen igénybe vehető szolgáltatásait.

A zárvatartás ideje alatt késedelmi díjat nem számolunk fel!

A személyes használat szüneteltetése idejére szolgáltatásainkat online platformon biztosíjuk az alábbiak szerint:

  • Az előfizetett tartalmakat (adatbázisok, folyóirat, e-könyvek) távolról is eléri minden egyetemi polgár VPN kapcsolattal. Részletek itt!
  • Tananyagellátó partnerünk a SALDO Zrt. továbbra is biztosítja a kedvezményes tananyagvásárlási lehetőséget.
  • Kedvezményes kód igénylése a Modulo rendszeren keresztül történik. Részletek itt!
  • A könyvtárosok munkaidőben (8:00-16:00) elérhetőek az online felületeken (e-mail, facebook).

A tagkönyvtárak híreiket, tartalmaikat weboldalaikon, Facebook-oldalaikon és egyéb online felületeiken folyamatosan frissítik!

Megértésüket köszönjük!


Hírek

Hírek

Április 16-án a ProQuest Central adatbázis tartalmával, az adatbázis használatával, keresési stratégiákkal és a ProQuest Ebook Central e-könyves platformon előfizetett e-könyvekkel, azok használatával ismerkedhetnek meg az...

A Cambridge University Press a koronavírus-helyzetre tekintettel az előfizetett folyóiratok mellett további tartalmakat is elérhetővé tett az egyetem számára 2020. május 31-ig.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Taylor and Francis Kiadó próbahozzáférés keretében 2020. május 1-ig megnyitott intézményünk számára teljes e-book platformját.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM