Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Testnevelési és Sportközpont

Kedves Érdeklődő!

A Budapesti Gazdasági Egyetem Testnevelési és Sportközpontja 2018. szeptember 1-jén kezdte meg működését, folytatva a korábbi Testnevelés Tanszék által megkezdett munkálatokat. A Központ létrejöttével – immáron a testnevelés órák mellett – nagyobb hangsúlyt kapnak a tanórákon kívüli mozgásos, egészséggel kapcsolatos, vagy akár a versenyszintű tevékenységek is, mellyel nem csak a hallgatóknak biztosítunk egyre több lehetőséget, hanem a dolgozóknak is.
A Központ külön hangsúlyt fektet az egyetemen tanuló sportolóinkra, akiknek mentorrendszert alakítottunk, ezzel is segítve tanulmányaikat és a megfelelő felkészülésüket.
Központunk hisz a mozgás összehozó és összetartó erejében, éppen ezért nem csak kari, hanem egész egyetemet érintő rendezvényeket is szervezünk. A szinte napról napra növekvő hallgatói és dolgozói aktivitásnak köszönhetően a paletta egyre színesebb és változatosabb. A testnevelés óránk keretein belül számos mozgástípus közül választhatnak a hallgatóink, valamint országos és nemzetközi bajnokságokon vehetnek részt több sportágban is. Mindezek mellett egyre több önszerveződő tevékenységbe lehet bekapcsolódni és a dolgozóink fejlődése is mindig külön figyelmet kap.
A mozgás maga az élet. Ne nézd végig ülve, légy aktív része.

 

Üdvözlettel:

Barka Nikoletta
központvezető
Testnevelési és Sportközpont

Elérhetőségek
Email: barka.nikoletta@uni-bge.hu
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM