2001 decembere és 2002 májusa között Tom George fine dining éttermének kialakításában (étterem, konyha kialakítása, F&B koncepciók, új munkatársak tréningje, konyhafőnöki feladatok ellátása) működött közre, majd 2002. augusztus és november között U.S.A. / Royal Carribien egység konyhafőnöke. 2002 novemberétől 2003 augusztusáig a Dokk Cafe üzletviteli tanácsadója.
2003 és 2018 között a Danubius Hotels Group vezető konyhafőnöke (Group Executive Chef), ahol feladatai közé tartozott szállodalánc konyhatechnológiájának modernizálása a nemzetközi irányvonalaknak és az élelmiszer-biztonsági (HACCP) jogszabályoknak megfelelően. Továbbá a termelőfolyamatok hatékonyságának javítása, konyhai munkafolyamatok átszervezése, a konyhák átvilágítása: árrés, eszközgazdálkodás, bevétel, költség, eredmény, létszám alakulása, új étlapok tervezése, bevezetése – spa-szállodákban healthy choice, healthy break –, karriertervezés, utánpótlás-nevelés és a konyhafőnökök kiválasztása is a feladatai közé tartozott. Tartott még szakmai tréningeket, szervezett gasztronómia eseményeket, lektorált szakkönyveket.
2011 és 2016 között vezető konyhafőnöki tevékenysége mellett a Radisson Blu Béke Hotel vendéglátásüzemeltetési igazgatójaként (Director of Food & Drink Operations) dolgozott. Feladatai közé tartozott a nemzetközi lánchoz tartozó 4* superior-szálloda vendéglátásának irányítása (konyha, étterem, cukrászat bankett, beszerzés), a részlegvezetők feladatainak meghatározása, a végrehajtás ellenőrzése, éves üzleti terv előkészítése, megvalósítása, alakulásának rendszeres ellenőrzése is. Egyik kedvenc tevékenysége a különleges ételkoncepció kialakítása, a Brain Food (étkezési koncepció, mely a meeting-résztvevők koncentrációját megfelelő szinten tartja) volt. A Zsolnay Kávéház Olives étterem rekonstrukciójának F&B szakmai támogatásában is részt vett.
EREDMÉNYEK
1989: mesterszakács
1990: alapitó tagja a francia székhelyű Chaine des Rotisseurs magyarországi szervezetének, Chef Rotisseur.
1991: a Nemzetközi Ínyencparádé (Klagenfurt) vendége; NESTLÉ Nemzetközi Konyhaművészeti Kiállítás (Frankfurt, 2 arany); HOGOKA Szálloda és Vendéglátóipari Szakkiállítás (Karlsruhe, Nagy Ezüstplakett); a Fehérsapkás Klub, a Francia Gasztronómiai Klub tagsága.
1993: Szakácsművészeti Világkiállítás (Basel, 2 ezüst díj)
1994: Karlsruhe, aranyérem
1994-1998: a Silhouette étterem a konyhaművészet tízes listáján örökös tag
1996: Venesz József életműdíj; a Chaine des Rotisseurs magyarországi szervezetében elnökségi tag mint konyhaművészeti tanácsadó
1999: mestervizsga-bizottsági elnök
2000: Berlin Bundess Press Ball (Inter-Continental), Berlin Federal Press Ball
2004: Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöksége, zsűritag; nemzetközi zsűritag az első magyar Bocuse d’Or versenyen
2006: Chaine des Rotisseurs Maitre Rotisseur
2008: Chaine des Rotisseurs, tiszteletbeli konyhaművészeti tanácsadó
1999-2010: magyar és nemzetközi szakmai versenyek szervezése, WACS (World Association of Chefs Societies), Global Chefs Challenge és IKA delegált zsűritag hazai és külföldi versenyeken
TANULMÁNYOK
1979: Vendéglátóipari Szakközépiskola
1984: Felsőfokú Áruforgalmi Szakiskola
KÉPZÉSEK
Évente nemzetközi és hazai szakmai, valamint HACCP-tréning
1996: Fidelio F&B program felhasználói képzés
1999: Accounting for non-accountants
EGYÉB KÉPESSÉGEK
Nyelvtudás: angol társalgási szint, japán és német szakmai nyelv hallás utáni szövegértés