Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Dr. Gódor-Kacsándi Anna
Vendéglátás Tanszék
tudományos munkatárs
Dr. Gódor-Kacsándi Anna
Elérhetőségek

Bemutatkozás

2005-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán élelmiszermérnökként. A diplomamunkám témája „Testsúlycsökkentő diéta és mozgásprogram kialakítása számítógépes szoftver segítségével” volt. Ezt követően felvételt nyertem ösztöndíjas képzésre a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Doktori Iskolájába (Testedzés, szabályozás, anyagcsere program), ahol kezdetben sportolók táplálkozási szokásaival foglalkoztam, majd állatkísérletes témába kapcsolódtam be. A disszertációmat „A többszörösen telítetlen zsírsavak hatása az anyagcsere és a központi idegrendszer fejlődésére és öregedésére” témában írtam. A PhD keretében lehetőségem volt Belgiumban a Genti Egyetemen a „Helena” vizsgálat részeként futó YANA-C serdülőkorúak táplálkozási szokásainak vizsgálatára alkalmas szoftver validálásában részt venni. A doktori évek alatt a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán elvégeztem a dietetikus szakot is, itt a diplomamunka keretében a serdülőkorúak táplálkozási szokásaira fókuszáltam. 2011-től az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet munkatársaként számos területen dolgozhattam -rendeletalkotás, kutatás, felmérések, prevenciós programok. 2014-ben a Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszékén kezdetben tudományos segédmunkatársként, majd egyetemi adjunktusként folytattam munkámat. 2021 februártól a Budapesti Gazdasági Egyetem, KVIK, Vendéglátás Tanszékén tudományos munkatársként dolgozom.