Stratégiai kompetencia menedzsment (B/2020/000356) - kompetenciafejlesztő képzés
alt

A képzés célja

A hatékony problémamegoldás folyamatának, hatótényezőinek megismerése. Módszerek megismertetése és begyakorlása az elmélet gyakorlati megvalósításához. Kompetenciafejlesztés a vállalkozás életében betöltött szerepének, jelentőségének, és módszereinek a megismertetése.

A képzés főbb jellemzői

Távoktatás
  • MunkarendTávoktatás
  • FinanszírozásÖnköltséges- Ft / félév
  • Képzési szint(E) felnőttképzés
  • HelyszínBudapest
  • NyelvMagyar képzés
  • Oklevélben szereplő szakképzettség megnevezéseTanusítvány
  • Szükséges végzettségAlapfokú iskolai végzettség

Ha ezt a képzést választod...

Közép és felsőszintű vezetők, menedzserek, projekt feladatot ellátó kollégák, kapcsolattartók, HR szakemberek számára.

A tréninget elsősorban kis- és középvállalkozások vezetőinek és munkatársainak ajánljuk. A tréning segítséget szeretne nyújtani azoknak a vállalkozásoknak, amelyek működésük során a kompetencia-menedzsment elméleti keretrendszerét próbálja bemutatni, döntően vállalati, stratégiai megközelítésben. Megjelennek továbbá az egyes funkcionális területek kompetencia fejlesztés relevanciái is, így a HR, IT és a logisztika területe kerül fókuszba. A tréning második része a szervezeti tanulás és –fejlesztés módszertani eszközei jelennek meg, a gyakorlati megvalósításhoz nyújt segítséget.

Képzési ismeretkörök

A tréning hat részből épül fel, elsőként bemutatja a kompetenciamenedzsment stratégiai jelentőségét, összefüggését a vállalkozás stratégiájával, majd kitér a hatékony problémamegoldás eszközeire, a vállalkozás stratégiai céljaihoz illeszkedő, szükséges kompetenciák megállapítására. A résztvevők megismerhetik a kompetenciatérkép elkészítésének alapelveit, lépéseit, módszertani titkait, valamint a munkahelyi jóllét jelentőségét és szerepét a hatékonyság növekedésében.