A képzés célja
A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők megismerik az emberi szervezetben zajló, táplálkozással összefüggő ismereteket, a gluténérzékenységhez kapcsolódó tudnivalókat, fogalmakat, a gluténmentes táplálkozással összefüggő ismereteket, az alapvető étkezési szokásokat, alapanyagokat, ételkészítési módokat. A program az új ismeretek elsajátításával lehetőséget nyújt a gluténmentes étrendek összeállítására és elkészítésére. A képzés során általános ismeretátadás történik a gluténmentes ételek háztartásban való alkalmazásáról.
A képzés főbb jellemzői
- MunkarendTávoktatás
- FinanszírozásÖnköltséges-
- Képzési szint(E) felnőttképzés
- HelyszínBudapest
- NyelvMagyar képzés
- Oklevélben szereplő szakképzettség megnevezéseTanúsítvány