Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Hallgatói jelszókezelés a BGE-n

Újonnan felvett hallgatóinknak - kezdeti jelszavukat a felvételi eljárás során megadott adatok alapján a https://uni-bge.hu/password oldalon meg kell változtatniuk egy legalább 8 karakter hosszú, kis- és nagybetűt illetve számot is tartalmazó jelszóra, ami nem tartalmazhatja a neptunkódod, valamint a vezeték- vagy keresztneved. Ehhez a neptunkódod illetve a felvételei eljárás során megadott e-mail címed kell megadni. További teendőid a megadott e-mail címre küldött levélben találják.

Amennyiben jelszavad elfelejtetted vagy valamilyen okból nem tudsz belépni az adott rendszerbe, a https://uni-bge.hu/password oldalon cserélheted le jelszavad. Az új jelszó igénylése során neptunkódod és a neptunban rögzített bármely e-mail címedet szükséges megadnod (a @unibge.hu végződésű címek ebben az esetben nem használhatók). Kérjük, ilyenkor is fokozottan figyelj a jelszóval kapcsolatos követelményekre (jelszó házirend: jelszavad legalább 8 karakter hosszúságú legyen, továbbá tartalmazzon legalább egy számot, egy nagybetűt és egy kisbetűt)!

Amennyiben a jelszóváltoztatás sikertelen, kérjük, fordulj a kari Front Office kollégáihoz, akik a személyi azonosságod ellenőrzése után, rögzítik e-mail címed a Neptun rendszerbe, amellyel sikeresen tudsz új jelszót igényelni.

Belépéskor többszöri helytelen próbálkozás esetén a felhasználói fiók zárolódik, amely 30 perc múlva automatikusan feloldódik.

A BGE-es informatikai jelszó ismeretében elérhető rendszerek, szolgáltatások:


A jelszó bármely rendszer felületén megváltoztatható (Neptun / Saját Adatok / Beállítások; Modulo / Bejelentkezés alatti Jelszócsere gomb; Coospace / Profilom / Jelszócsere; Intézményi számítógépek / ctrl + alt + del / Jelszó megváltoztatása), a változás az összes rendszerre érvényes lesz.