BGE központi honlap
Hallgatóknak
EN - English

Nemzetközi Gazdálkodás Kar

NGK

  • BGE Főoldal
  • A karról
      • Általános információk
      • Bemutatkozás
      • Képzési portfólió
  • Szervezet
      • Szervezeti felépítés
      • A kar vezetése
      • Oktatási szervezeti egységek
      • Szolgáltató szervezeti egységek
      • Hallgatói szervezetek
      • Hallgatói Önkormányzat
  • Kiemelt projektek
Nyitólap >
Csulak Gergely - Munkatárs adatlap
Nemzetközi Gazdálkodás Kar
NGK
NGK
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Csulak Gergely
Turizmus és Vendéglátás Tanszék
mesteroktató
Csulak Gergely
Elérhetőségek
  • Iroda:1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
  • Épület:alagsor, Oktató Kabinet
  • Telefon:
  • Belső mellék:
  • Email:csulak.gergely@uni-bge.hu

Bemutatkozás

A vendéglátás már 8 éves korom óta szerves része az életemnek, úgy is mondhatnám „belenőttem” a szakmába. Családom sörözőt, éttermet, gyorséttermet is üzemeltetett, így nem is dönthettem másként, minthogy középfokú tanulmányaimat a Gundel Károly Szakképző Iskolában szeretném folytatni, ahol le is érettségiztem. Ezután felvételt nyertem az Alkotmány utcába és utolsó évfolyamként, még 4 éves KVIFK-es főiskolai diplomát szereztem. Tovább folytattam hallgatói pályafutásomat ugyanitt és nappalin elvégeztem a Turizmus-menedzsment MA F&B szakirányát. Tanulmányaim közben folyamatosan részt vettem a családi vállalkozások működtetésében, így szerezve tapasztalatokat különböző munkakörökben és az üzemeltetésben. a szakma változásait, az új trendeket, a vendégek igényeinek alakulását.
FOSZK, BA és MA képzéseken is oktatok, gazdálkodási-, gyakorlati- és oktatásmódszertani tárgyakat is.
A Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolájának vagyok doktorandusza, ahol kutatási területem a kisüzemi sör, ezen belül is „A komló hatása a sör mikrobiológiai stabilitására és antioxidáns kapacitására”.
A tehetséggondozás kiemelt szerepet tölt be oktatói tevékenységemben, hallgatóimnak rendszeresen igyekszem segítséget nyújtani a kibontakozásban, legyen szó akár vendéglátó szakmai versenyről vagy éppen TDK-ról.

Fogadóóra

HelyeAlkotmány utca - Oktató Kabinet
IdejeA-B hét csütörtök 9:00
Megjegyzés

Oktatott tantárgy(ak)

  • Gasztronómiai alapismeretek (magyar nyelven), Gasztronómiai turizmus, Gazdálkodás a vendéglátásban, Gyakorlathoz kapcsolódó módszertani feladatok, Magyar sörkultúra (magyar nyelven), Rendezvény-értékesítés (éttermi munka) (magyar nyelven), Rendezvényszervezési projekt, Vendéglátás, idegenforgalom szakmai tárgyak oktatásának módszertana 1-2., Vendéglátó szakmai gyakorlat oktatásának módszertana

Kutatási területek

  • Kisüzemi sörök/sörfőzdék szerepe a vendéglátásban
  • A komló hatása a sör különböző tulajdonságaira

Kiemelt publikációk

  • Kézműves-e a kisüzemi sör?; Hazai mikroültetvényen termesztett amerikai és európai komlók alfa-sav tartalmának vizsgálata
Tovább az MTMT adatbázisára
2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.14.1
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Sajtószoba
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette