Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
BGE Pályaválasztási Blog

Te mikor döntötted el, hogy tűzoltó leszel vagy katona? Biztos voltál benne, hogy ez a neked való pálya és tudtad, hogy mit kell csinálnod majd a gyakorlatban? Segített neked valaki a sokszor életre szóló döntés meghozatalában? Vagy egyszerűen felkerested „Google-t a barátunkat”? Netán még a döntés előtt állsz?

Akármi is a válasz, a BGE Pályaválasztás blogja történeteivel, tanácsaival, tippjeivel segíthet a döntésben!

Igenis tehetsz érte, hogy már a középiskolai tanulmányaid elején egy olyan úton indulj el, amelyen nemcsak az erősségeidnek és a belső motivációdnak megfelelő munkát, hanem valódi, szívvel-lélekkel végezhető hivatást találhatsz magadnak. Az időben elkezdett tudatos pályaorientáció, önismeret, sok-sok impulzus, tapasztalat, tudás hozzásegít majd céljaid megtalálásához.

Mi a BGE Pályaválasztás blogján hasznos cikkekkel, sikertörténetekkel, tanácsokkal igyekszünk segíteni neked. Olvashatsz a BGE-n folyó programokról, képzésekről, az egyetemi életről, a jelenlegi és itt végzett hallgatók gyakorlati és külföldi tapasztalatairól, sikereiről, élményeiről. Tippeket és tanácsokat is találsz a sikeres pályaválasztáshoz, önismerethez és életvezetéshez.

A Pályaválasztás blog a BGE EFOP-3.4.4-16-2017-00013 felsőoktatásba bekerülés fokozását támogató pályázat keretében megvalósuló pályaorientációs programjának egyik eleme. A 4 éves időtartamra szóló, 2017 októberében indult, mára már 29 partneriskolával rendelkező projekt keretében olyan programok valósulnak meg, mint pl. interaktív színházi előadások, Cinema Science Café, workshopok, Középiskolások Nyári Egyeteme, KEVIN-Középsikolások Egyetemi Innovatív Versenye stb.