Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2022. április 1.
21 tanszékvezetői pozíció pályázható meg a BGE-n
Hazánk legnagyobb üzleti egyeteme a mai napon nyílt pályázaton hirdetett meg 21 tanszékvezetői pozíciót, amelyekre 2022. április 30-ig lehet jelentkezni.

 

A BGE a jövő gazdasági szakembereit, sikeres vállalkozóit, menedzsereit és vezetőit képzi. Az egyetem három karán több mint 80 országból érkező 18.000 hallgató tanul, összesen 12 alapképzésen, 9 mesterképzésen, 25 szakirányú továbbképzésen és a Vállalkozás- és Gazdálkodástudományi Doktori Iskolában. Az üzleti életben jól hasznosítható, a hazai és a nemzetközi munkaerőpiac által elvárt tudást nyújtó képzéseket az egyetem közel 400 oktatója biztosítja, akik egyúttal inspiráló tudományos és szakmai közösséget is alkotnak.

Az egyetemen idén 21 tanszékvezetői pozíció jár le, amelyeket nyílt pályáztatás keretében hirdet meg az egyetem. Amellett, hogy az egyetem vezetése támogatja és ösztönzi munkatársait a belső szakmai karrierútra, a tanszékvezetői pozíciók nyílt pályáztatása új nézőpontok, tudások és készségek beáramlására is lehetőséget ad.

 

A tanszékek hagyományosan a hazai egyetemi szféra kiváló szakmai és tudományos műhelyei. Vezetésük egyaránt megkívánja a magas szintű szakmai tudást és a vezetői szemléletet is. Bízunk benne, hogy a tanszékvezetői pozíciók nyílt pályáztatása során sok olyan jelentkezővel találkozunk majd, akik szakmai munkássága, hozzáállása illeszkedik egyetemünk szellemiségéhez, értékeihez” – emelte ki prof. dr. Heidrich Balázs, a BGE rektora. 


A 21 tanszékvezetői pozíció pályázati kiírása a BGE Állásportálján érhető el.