Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2023. március 6.
Annual Deans Conference – San Antonioban rendezték meg az üzleti egyetemek vezetőinek konferenciáját

2023. február 8-10. között került megrendezésre az egyesült államokbeli San Antonioban az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) megrendezésében az Annual Deans Conference, az üzleti egyetemek vezetőinek konferenciája, melyen egyetemünket Prof. Dr. Heidrich Balázs rektor képviselte. Az interaktív, workshop jellegű konferencián több mint 600 résztvevő vett részt, több mint 50 országból. Az esemény célja a közös fejlődés, a tudás és a tapasztalatok átadása, a kapcsolatépítés, valamint az üzleti oktatást érintő legnagyobb trendek megvitatása volt.

A BGE 2019 óta tagja az AACSB-nek, amely az üzleti képzés területén az egyik legelismertebb globális nonprofit minőséghitelesítési szervezet. Célja az oktatók, a hallgatók és az üzlet világa közötti összeköttetés megteremtése a jövő sikeres vezetőinek képzéséért.

Egyetemünk az akkreditációhoz kapcsolódó első lépcsőfokot már 2022-ben teljesítette. A folyamat idén folytatódik a kollégák egyre szélesebb körben történő bevonásával.