Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2020. október 28.
Díjaztuk a legjobb vállalkozásfejlesztési szakdolgozatot

2020-07-01 - Első ízben díjazták a legjobb vállalkozásfejlesztés témájú szakdolgozatot a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

A Budapest LAB, a BGE vállalkozásfejlesztési központja tudásmegosztással segíti a vállalkozói kultúra terjedését, erősíti a hazai kis- és középvállalkozásokat. Kutatásai, online magazinja, képzései mellett a Budapest LAB 2020-ban első alkalommal kiosztotta az Év Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozata Díjat, amellyel az egyetem elismeri az adott évben az Alkalmazott Tudományok Egyeteme profilhoz illeszkedő, módszertanilag megalapozott, magas színvonalú kutatást, valamint önálló meglátásokat és vállalkozásfejlesztés témában mások számára is hasznos eredményeket, gondolatokat, javaslatokat tartalmazó legkiválóbb szakdolgozatot.

Az Év Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozata Díj győztese az évnyitón ünnepélyesen átadott elismerés mellett a PwC felajánlásának köszönhetően ingyenesen részt vehet egy általa választott, a cég által szervezett szakmai kurzuson.

Az Év Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozata Díj nyertese a Budapest LAB szakmai zsűrijének döntése alapján Szabó Dávid vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgató lett, “Hogyan alkalmazkodik a középkelet-magyarországi KKV-szektor HR gyakorlata a munkaerőhiányhoz?” című dolgozatával.

Konzulense Dr. Hidegh Anna Laura volt.

Gratulálunk!