Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2022. október 25.
Még nem késő regisztrálni! - Magyar Tudomány Ünnepe 2022

Még nem késő regisztrálni! - Magyar Tudomány Ünnepe 2022

Még nem késő regisztrálni! - Magyar Tudomány Ünnepe 2022  

Hamarosan itt év legkiemelkedőbb tudományos eseménye, a Magyar Tudomány Ünnepe 2022! 

A BGE stratégiai céljainak fontos eleme a felelős és fenntartható egyetem megteremtése; tudatosan dolgozunk azon, hogy iránymutatással és példamutatással járuljunk hozzá egy fenntarthatóbb jövőhöz. Az idei konferencia alaptémáját a 2022 júniusában sikeresen lezárult „Integrált beszámolás a kkv-k átláthatóságáért” (INTEgrated REporting for SMEs Transparency,) ERASMUS+ nemzetközi projektünk adta. Az esemény célja, hogy bemutassa a fenntarthatósági jelentések tudományos és szakmai gyakorlati megközelítéseit, kihívásait és megoldásait szabályozási, makro- és mikrogazdálkodási, vállalatvezetési, pénzügyi, HR, oktatási, könyvvizsgálati, IT és számos egyéb szempontból. 

Megtiszteltetés, hogy olyan előadók fogadták el felkérésünket, mint Paul Thomspon, az EFAA igazgatója, Bozsik Balázs, a PwC fenntarthatósági és ESG üzleti szolgáltatások vezetője, Prof. Dr. Tóth Gergely, a KÖVET alapítója, illetve Madarasiné Dr. Szirmai Andrea, a BGE-PSZK egyetemi docense. 

Az MTÜ-n a hagyományoknak megfelelően idén is átadjuk a Tudományos Díjakat. Emellett a résztvevőknek lehetőségük van a „No Planet B” szabadulószobánkat is kipróbálni, amit az ISSUE (Innovative Solutions for SUstainability in Education, azaz Innovatív fenntarthatósági megoldások az oktatásban) ERASMUS+ projekt keretében fejlesztett a BGE.  

Helyszín és időpont: 2022. november 10., Markó utca, Aula  

Az esemény programja ITT található, a regisztráció pedig folyamatos.