Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2021. november 18.
Mikulás túra a Tihanyi-félszigeten

A BGE Sport Iroda szervezésében, minden egyetemi polgár részére, évadzáró gyalogtúrát szervezünk a Tihanyi-félszigetre 2021.11.28-án vasárnap. A túra reggel 9:30-kor indul Aszófő vasútállomásról és ide is érkezik 16 óra tájban.

A testnevelés órákra járó hallgatóknak ez a félév utolsó nagy lehetősége az órák pótlására és a pontszerzésre (4 órát, illetve 20 pontot lehet szerezni). A túra közben extra feladatok is lesznek, melyek végrehajtását külön jutalmazzuk. Aki például mikulás sapkában vagy BGE logós ruhában érkezik, azt egyből értékeljük. A túra közepesen nehéz lesz: kb. 20km, változatos terepviszonyokkal!

Jelentkezni Sajgál Péter tanár úrnál lehet az alábbi jelentkezési lap megküldésével emailben a sajgal.peter@uni-bge.hu címre 2021.11.24. 12:00-ig. A regisztráció során jelezni kell, ha ebédre pizzát kér a kedves túrázó (fél pizza, üdítővel: 1 750 Ft, egész pizza üdítővel: 3 000 Ft). Az ebéd megszervezése miatt kérjük, mindenki jelezze a regisztráció során, hogy szeretne-e velünk ebédelni. A Retro Pizzéria és a Stég Pizzéria kizárólag a Mikulás túra résztvevői számára lesz nyitva, ezért kérjük, hogy a jelentkezési adatokat mindenki pontosan töltse ki. 


Várunk mindenkit!

Üdvözlettel:

Sajgál Péter

sajgal.peter@uni-bge.hu

Sport Iroda

Jelentkezési lap


Hallgató neve:

Neptun kód:

Kar:

Kurzus megnevezése:

Kurzusvezető tanár neve:

Vonattal érkezek:

Igen

Nem

Pizzát kérek:

Igen (fél pizza+üdítő vagy egész pizza+üdítő)

Nem