Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2021. szeptember 14.
Szeptembertől dedikált menüpont mutatja be a BGE kitüntetett munkatársait

Oktatók, kutatók és támogató munkakörben dolgozó kollégák alkotják egyetemünk közel 800 fős összetartó, felelős és szakmailag felkészült munkatársi közösségét. Kollégáink kimagasló munkáját állami és miniszteri elismerésekkel is rendszeresen díjazzák, ezekre pedig az egyetem terjeszti fel a kitüntetetteket.

A BGE-s kollégák hazai és nemzetközi elismerései nagy büszkeséggel töltenek el bennünket, és az elmúlt években az egyetemen is kialakítottuk azt a rendszert, mellyel a BGE-n belül díjazzuk kollégáinkat, legyen szó oktatásról, tehetséggondozásról, magas szintű tudományos és publikációs teljesítményről vagy bármilyen olyan magas hozzáadott értékű munkáról, tevékenységről, mely hozzájárul egyetemünk hírnevének öregbítéséhez.  

Úgy gondoljuk, hogy kollégáink kiválóságát fontos egyetemünk weboldalán is méltó módon bemutatni, ezért a nyáron kialakítottuk ennek rendszerét és az idei tanévnyitón elismerésben részesültekről már ezen az új felületen is beszámolunk. A témának szentelt oldal ITT található, valamint mától az Egyetemünk/Értékeink menüpontból is elérhető.

Hamarosan nekilátunk az elmúlt éveket is feldolgozni, hogy minél teljesebbé tudjuk tenni az oldalt. Addig is bízunk benne, hogy az új felület minden kolléga tetszését elnyeri majd.